REGELMATIG KORTING ONTVANGEN!

Bij Wash Depot hebben we regelmatig leuke acties! Schrijf u in om altijd als eerste onze promoties en aanbiedingen te ontvangen. Regelmatig hebben wij mooie acties. We houden nu eenmaal van propere wagens!

Bovendien krijgt u na de inschrijving onmiddellijk reeds een kortingsbon per mail toegestuurd die u direct kan gebruiken om uw wagen terug te laten blinken als tevoren!

Hoe werkt het?

  1. Ga naar “REGISTREER” en vul uw gegevens volledig in.
  2. Op regelmatige basis zijn er kortingsacties, die zal u vinden in uw mailbox. Zo krijgt u o.a. op uw verjaardag altijd een kortingsbon. De kortingsbon is in de vorm van een QR code. Ook zijn er gedurende het jaar regelmatig acties op onze waspasopladingen.
  3. U hoeft niets extra te doen, kom naar de carwash met uw kortingsbon, scan de QR code aan de automaat en geniet van de actie!
Niets dan voordelen!

Ontdek onze formules

Wash Depot Carwash Zottegem Waspas Icon
Waspas

Met de Waspas-formule laadt u vooraf een tegoed op dat u dan wasbeurt na wasbeurt opgebruikt. Registreer de verschillende auto's van uw gezin of zaak: de Waspas kunt u koppelen aan meerdere nummerplaten. Praktisch!

Wash Depot Carwash Zottegem Unlimited Icon
Unlimited

Kom zo vaak langs als u wilt met de Unlimited-formule. Vlekken gespot? Kruimels in uw interieur? In ruil voor een vast bedrag per maand rijdt u met uw wagen binnen wanneer het nodig is. Zo blijft hij altijd smetteloos schoon!