Home » Wasstraat Herzele

Wasstraat nabij Herzele

In onze wasstraat, in regio Lierde en Herzele, helpen we u graag met al uw wensen. Bij Wash Depot in Zottegem wordt uw wagen snel en efficiënt schoon. In onze wasstraat kunt u veel meer schoon laten maken dan alleen de buitenkant van uw wagen. We bieden ook handige formules aan die u geld besparen!


Regelmatig nieuwe acties
Ultramoderne wasstraat
Gratis stofzuigen

Ontvang regelmatig korting door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Maak handig gebruik van onze wasstraat in regio Lierde en Herzele

Als u uw auto gaat laten wassen, wilt u dat het er tiptop in orde uitziet. Zeker als u een fan bent van uw wagen! Bent u net in de modder terechtgekomen terwijl uw wagen net gekuist was? Kom dan zeker nog eens langs bij onze carwash! Dit kan voordelig met een abonnement van onze carwash. Merkt u daarnaast dat uw interieur vuil is en dat u het zelf niet volledig kunt schoonmaken? Dan voeren wij manueel de car detailing uit en ziet uw wagen er weer als nieuw uit! Zo voelt u zich nog meer thuis in uw wagen.

Registreer u bij ons en ontdek de voordelen

Wat uw wagen ook nodig heeft, vertrouw op onze deskundigheid. Onze carwash in Zottegem brengt de finishing touches, zoals de lakbehandeling aan. Dat beschermt uw auto langer tegen vuil en tegen andere zaken. Registreer u vandaag nog voor onze nieuwsbrief en geniet van voordelen, zoals exclusieve kortingen. Twijfel niet langer en neem contact op met onze wasstraat in regio Herzele en Lierde. Maak gebruik van het e-mailadres info@wash-depot.be of bel naar 09 430 01 40! Contacteer ons ook via het contactformulier. De deuren van onze wasstraat nabij Lierde en Herzele staan open voor elke klant.

Onze troeven

Waarom kiezen voor Wash Depot?

Wash Depot Zottegem Moderne Wasstraat Icon

45m lange
ultramoderne
wasstraat

Deze zorgt voor een optimaal was- en droogresultaat.

Wash Depot Zottegem Nieuwste Technologie Ecologisch

Allernieuwste
technologie
& 100% ecologisch

Door ons inventief waterrecuperatiesysteem zorgen wij ervoor dat meer dan 90% van het gebruikte water hergebruikt kan worden. Ook onze producten zijn 100% ecologisch afbreekbaar.

Wash Depot Zottegem Automatische Nummerplaat Herkenning Carwash Icon

Automatische
nummerplaat
herkenning

Voor een vlotte doorstroom en beperkte wachttijden via onze Loyalty en No Limit formules.

Wash Depot Zottegem Gratis Stofzuigen Icon

Gratis
stofzuigen

5 indoor en 7 outdoor stofzuigplaatsen staan gratis ter beschikking na uw wasbeurt.